top of page

11-ти класники стали учасниками акції "Медицина - наука майбутнього"



05 травня 2021 року учні 11-Б класу СЗОШ I-III ступенів № 5 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу ім.Л.І. Бугаєвської на уроці біології разом із вчителем Валерієм Калашником стали учасниками акції "Медицина - наука майбутнього", що була організована Київським національним університетом імені Тараса Шевченка.

Відбувся лекторіум із передових досягнень біологічної науки, що вплинули на розвиток медицини. Учні мали змогу ознайомитися із загально-біологічними та загально- медичними кафедрами ВУЗу; здійснили віртуальну подорож до центру мікроскопії мікробіологічної лабораторії, де проводяться цитологічні та гістологічні дослідження; стали свідками роботи єдиної в Україні VR-лабораторії, що допомагає вивчати анатомію, фізіологію людини, проводити дохірургічні маніпуляційні дії.

Не менш цікавою була розповідь про насичене студентське життя Київського національного університету імені Тараса Шевченка та інтерактивна гра Kahott, до якої змогли долучитися всі слухачі лекторію.

Велика вдячність організаторам заходу Володавчику Владлену та Штопко Михайлу за змістовно проведений час.

10 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page