top of page

«Olympic Move UA» в СЗОШ І-ІІІ ступенів №5 імені Л.І. Бугаєвської


Відповідно до міського Положення та календаря спортивних змагань в нашій школі пройшов І етап Всеукраїнського заходу «Olympic Move UA». В цьому навчальному році у спортивному святі брали участь учні 5-6 класів. Всього в заході взяло участь 7 команд: 70 учнів 5-6 класів. З 24 по 27 лютого в спортивному залі нашого навчального закладу команди змагались у силі, спритності, швидкості, витривалості, кмітливості та розумових здібностях. Відповідно до шкільного положення спортивно-масовий захід включає в себе три види змагань: рухлива гра з елементами волейболу, комбінована естафета та конкурс знавців олімпійського спорту.

24 та 26 лютого команди змагались в рухливій грі за олімпійською системою. В четвер, 27 лютого, традиційно спортивне свято розпочалося урочистим відкриттям: парадом найкращих спортсменів школи, внесенням олімпійського прапора, запаленням олімпійського вогню. Далі команди змагались у комбінованій естафеті та вікторині «Знавець олімпійського спорту». В кожному із трьох видів програми були визначені переможці та призери . Відповідно до занятого місця в кожному випробуванні, командам нараховувались очки. Загальнокомандне місце визначалось за сумою очок набраних у всіх видах заходу.


Спортивно-масовий захід в нашій школі оцінювала суддівська колегія у складі: заступника директора Василєвої Ольги Сергіївни, методиста міського методичного кабінету,вчителя фізкультури Демянчук Світлани Миколаївни та виконавчого директора відділення НОК України у місті Горішні Плавні, майстра спорту СРСР з веслування на байдарках та каноє Шишлікова Миколи Вікторовича. Перемогу в цьому навчальному році святкувала команда 6-А класу ( класний керівник Манько І.В.), друге місце виборола команда 6-Б класу (класний керівник Зельова А.І.), трет’є у команди 5-Б класу ( класний керівник Баклагіна Н.В.). Команди нагороджені грамотами відділення НОК України у місті Горішні Плавні.

43 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page