top of page

Батьківський всеобуч "Підлітки-вейпери: що слід знати про шкідливість електронних сигарет"



4 лютого для батьків учнів 5-6 класів та 5 лютого для батьків учнів 7-9 класів відбувся всеобуч з теми "Підлітки-вейпери: що слід знати про шкідливість електронних сигарет". Адміністрація закладу на чолі з А.М.Тузіковою та педагогічний колектив школи, з метою попередження шкідливих звичок сучасного покоління, організували навчання батьків. Зустріч із батьками відбулась у рамках навчального циклу з формування здорового способу життя "Разом до здоров'я"

До участі в заході були залучені міський лікар-нарколог Я.П.Ісаєва, шкільний лікар С.В.Мирошниченко, психолог, спеціаліст І категорії відділу профілактики та соціальної роботи служби у справах дітей, сім'ї та молодіжної політики Г.О.Бойко, начальник служби у справах дітей, сім'ї та молодіжної політики Н.О.Виноградов, начальник відділу усиновлення, опіки і піклування служби у справах дітей, сім'ї та молодіжної політики М.М. Горбенко, головний спеціаліст відділу усиновлення, опіки і піклування служби у справах дітей, сім'ї та молодіжної політики І.Л. Котик.

Були підняті питання шкідливого впливу хімічних сполук, що утворюються внаслідок нагрівання електронної сигарети, речовин для заправки сигарет, що вміщують нікотин. Батьки дізнались як за аналізами сечі з'ясувати наявність психотропних речовин в організмі дитини, на що звертати увагу, а також отримали інформацію про види наркотичних засобів, які на сьогодні існують. В інтерактивній формі працювали з психологом, яка розповіла про зміни у психіці дитини, яка палить/парить. Назарій Олегович, спираючись на законодавчу базу, нагадав про відповідальність батьків за невиконання батьківських обов'язків.Користуючись нагодою спілкування з батьками, начальник відділу усиновлення, опіки і піклування служби у справах дітей, сім'ї та молодіжної політики Марина Миколаївна Горбенко, а також головний спеціаліст цього ж відділу Інна Леонідівна Котик ознайомили присутніх із сімейними формами виховання для дітей, які залишилися без батьків та патронатом над дитиною.Під час сесії запитань та відповідей – відбулось обговорення існуючих проблем

31 просмотр0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page