top of page

Вперед, за козацьким скарбом!



Незабутнє свято для 5-А класу організували учні та учениці 11-А разом з класною керівницею Ларисою Андріївною Печонкіною напередодні Дня захисника Вітчизни та Дня Українського козацтва. Юні козачата взяли участь у грі-квесті «Козацький скарб».

Навряд чи козаки минулих століть знали таке слово, як «квест», але п’ятикласники, попри свою «сучасність», змогли проникнутися духом їхнього життя, подолавши етапи змагання «на честь і совість».

За перемогу боролися дві команди : «Невгамовні козачки» та «Силуни». Кожна з них отримала маршрутний лист із вказаним порядком проходження випробувань. На станціях на учасників чекали одинадцятикласники з цікавими завданнями та каверзними запитаннями. Команди, просуваючись від етапу до етапу квесту, не просто знайомилися з козацькими звичаями та традиціями, але й демонстрували свої знання, спритність та кмітливість. Маршрутний лист квесту був складним, але цікавим. Командам потрібно було пройти сім станцій: «Козаки-захисники», «Козаки-ерудити», «Козаки-мандрівники», «Козаки-художники», «Козаки-хранителі», «Козаки-співуни», «Козаки-характерники». Учасники шукали прислів’я, складали пазли-картинки, відповідали на питання, співали та демонстрували свої спортивні здібності. І, звичайно, їх зусилля не були марними. Скарб було знайдено, а переможці та учасники гри були нагороджені смаколиками.

Усміхнені обличчя, палаючі захватом очі – це чудовий доказ того, що навчання може бути і цікавим, і веселим!

Але головний скарб, що отримали діти, це – час, який провели з ними старшокласники, і їх бажання перетворити цей день на свято. Наші щирі слова вдячності всім учасникам та організаторам цього феєричного дійства від родини 5-А класу. Бажаємо всім натхнення, наснаги, міцності духу та вдачі у кожній справі! Добре скласти ЗНО і вступити до омріяного вишу. А з історії козацької доби ми вам ставимо 200 балів!

53 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page