top of page

Декада англійської мови


Для кожної людини рідна домівка - це осередок злагоди та добробуту. У рамках декади іноземної мови учні 3-В класу вчилися описувати свою улюблену кімнату та презентували свої проєкти. Школярі продемонстрували знання лексики та граматики англійської мови, уміння грати в команді. Найактивніші отримали призи.








Розробник літаючих машин, проектувальник "розумного дому"... Всі ці слова – цілком реальні професії уже найближчого майбутнього. Перелік професій постійно змінюється, а деякі зникають назавжди. Наприклад, нині вже не знайдеш людину, яка ходить і запалює ліхтарі увечері, чи людину-будильник, що вранці будила робітників. У п'ятницю 18.02 в рамках декади іноземних мов у 4-б класі був проведений урок "Професії минулого та майбутнього", де учні дослідили професії минулого та пофантазувати про те, які професії з'являться у майбутньому. Також деякі діти поділилися мріями щодо своєї майбутньої роботи.


«Стислість - сестра таланту» - так це чи ні перевіряли сьогодні учні 8-Б класу на уроці англійської мови.

У рамках декади іноземних мов був проведений урок із використанням технологій дистанційного навчання під назвою "Спілкування з друзями через Інтернет".

Учні продемонстрували гарне володіння лексикою комп'ютерної тематики, обговорили значення Інтернету в житті сучасних людей, дискутували щодо переваг та недоліків, які нам дає Інтернет та розглянули різні точки зору (учнів, учителів, батьків) щодо використання телефонів у школі.

Зацікавила учнів актуальна для них тема англійських акронімів, які допомагають скоротити і стиснути доволі великі фрази до 2-4 літер. Адже на сьогоднішній день це достатньо популярний спосіб заощадити час при листуванні в соціальних мережах або чатах. Тож на уроці провели розбір популярних серед молоді акронімів, розглянули жарт про популярний акронім LOL, як приклад його неправильного використання. Позитивні емоції учнів під час гри kahoot передались на відстані)))

39 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page