top of page

Декада «Увага! Діти на дорозі!»



З метою посилення роботи щодо підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах задля збереження життя та здоров’я в рамках інформаційно-просвітницької роботи упродовж 1-14 вересня 2020 року в СЗОШ І-ІІІ ступенів №5 ім. Л.І. Бугаєвської пройшла декада знань правил дорожнього руху «Увага! Діти на дорозі!». Заходи декади мали на меті навчати не тільки правилам дорожнього руху, а перш за все, формувати в них культуру поведінки на дорозі, особисте ставлення до себе як учасника дорожнього руху та до власної безпеки, визначати фактори ризику, що викликають дорожню аварійність.

До організації декади були залучені класні керівники, учителі основ здоров’я та захисту Вітчизни, тому і заходи були різнопланові та оригінальні: тренаж-нагадування щодо дотримання правил безпечної поведінки на дорозі «Хвилинка», майстер-клас «Перехід багатосмугової дороги», інтерактивна гра «Ціна неуваги. Присвячується пішоходам», онлайн-подорож «Коли вирушаєш у путь – завжди обережним будь!», заняття щодо надання першої долікарської допомоги постраждалим у автотранспортних аваріях, години спілкування: «Дорожня грамота», «Твій друг – дорожній рух», «Безпечні ролики та скейти», «Як вести себе у транспорті», «Захистись – засвітись», «Дитина – пасажир» тощо.

Сподіваємося, що в результаті проведеної роботи наші вихованці почерпнули багато цікавого і корисного та склали для себе модель безпечної поведінки.

143 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page