top of page

Дистанційне навчання на період локдауну


Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» в Україні продовжено дію карантину.

Відповідно до пункту № 3 постанови в цей період забороняється «відвідування закладів освіти незалежно від форми власності її здобувачами, крім закладів дошкільної освіти та спеціальних закладів освіти».

З метою забезпечення вимог, викладених у постанові, з 11 січня освітній процес у нашому закладі освіти відбуватиметься з використанням дистанційних технологій навчання. Для учнів 5-11 класів на базі платформи G Suite for Education у синхронному (Google Meet) та асинхронному режимах (Google Classroom).

Учні початкових класів навчатимуться на основі прийнятого спільного колективного рішення, а саме за допомогою онлайн-сервісів Google Classroom, Zoom, а також месенджеру Viber.

Заняття проходитимуть за СТАЛИМ розкладом 2020-2021 навчального року, розміщеним в електронному щоденнику «Атомс», у якому також можна знайти зміст домашніх завдань.

Додаткову інформацію, рекомендації, а також алгоритм дій для учнів та батьків шукайте на шкільному сайті, на сторінці «Дистанційне навчання» у головному меню.


Для зв’язку з адміністрацією ви можете скористатися електронною адресою: admin@liceyhp.ukr.education


Адіміністрація

407 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page