top of page

Запитай PROFI


Заключним акордом профорієнтаційних зустрічей учнів 7-9-х класів СЗОШ І-ІІІ ступенів №5 із провідними фахівцями ПрАТ «Полтавський ГЗК» в рамках святкування ювілею комбінату стало знайомство старшокласників із першим заступником Голови Правління ПрАТ "Полтавський ГЗК" Івановим Володимиром Станіславовичем.

Під час зустрічі учні дізнались, що цього року наше підприємство виробило першу велику партію - 100 тис. тон - DRI-окатків (із вмістом металу більше 66,5%) і відправило її на завод у Техасі (США). Серед країн-імпортерів нашої продукції опинилися Японія, Південна Корея, Німеччина, Австрія. Володимир Іванов також розповів, що починаючи з 2010 року, на комбінаті проводиться робота щодо покращення продукції, яка виробляється.

А ось майбутніх випускників цікавили принципи, яких дотримуються керівники комбінату, екологічна безпека на підприємстві та конкуренція на світовому ринку залізорудної сировини.

Насамкінець, Володимир Станіславович зауважив, що життя постійно змінюється і висуває нові вимоги. Тому не можна зупинятися на досягнутому, необхідно постійно навчатися, щоб відповідати часу і бути готовими до нових викликів.

15 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page