top of page

Зарядили позитивом у День Миру

Обновлено: 22 сент. 2020 г.

21 вересня весь світ відзначає День Миру. Цей День Генеральна асамблея ООН оголосила днем зміцнення ідеалів миру серед усіх країн та народів - як на національному, так і на міжнародному рівні.

Цьогорічна тема Дня Миру "Формуємо мир разом"

У той час як світ бореться з пандемією COVID-19, дуже важливо чути голос кожного. В ці важкі часи соціального дистанціювання заходи в рамках Міжнародного дня миру будуть спрямовані на розвиток діалогу та обміну думками. Ми повинні разом вирішити як нам вистояти в цій боротьбі, вилікувати нашу планету та змінити її на краще. Навіть якщо ми знаходимося далеко один від одного, ми можемо про це помріяти.


Учнівська рада та вокальний ансамбль "Ліра" долучились до святкування Дня Миру в нашому закладі. З ранку на шкільному майдані проводили активності у 4 локаціях: "Паркан побажань", "Намалюй мир", "Мир мовою емодзі" та "Асоціації".

Позитивом заряджав вокальний ансамбль "Ліра". Сподіваємось, що настрою, який зранку в понеділок подарували наші учні, вистачить на весь робочий тиждень.

Цей день, окрім того, став днем випробувань для новоствореної учнівської ради, які вони витримали гідно. Вітаємо з початком!


У статті використані матеріали сайту ООН

109 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page