top of page

Здоровий спосіб життя в умовах карантину

Обновлено: 30 июн. 2020 г.



Реалізовуючи цикл занять з медичних та гігієнічних знань «Разом до здоров’я» у 7-В класі відбулось заняття з модулю «Здоров'я як цінність».

Під час заняття говорили на дуже важливу тему "Здоровий спосіб життя в умовах карантину" адже у дітей, що замкнені у чотирьох стінах та звикли зазвичай активно рухатися, ця рухова активність значно знизилась.

Водночас, від дистанційного навчання, яке має свої переваги і свої недоліки, збільшилось навантаження на органи зору, тому під час онлайн зустрічі було не лише акцентовано увагу на це питання, але й наведені приклади тренажерів, які можна використовувати між уроками.

Не можливо втиснути у 40 хвилин відеоконференції всю важливу інформацію щодо ведення здорового способу життя, тому зупинились на окремих моментах. Під час уроку проводили онлайн опитування, де діти в "прямому" ефірі спостерігали, як змінюються діаграми з кожною новою відповіддю. Користуючись онлайн калькулятором, кожен особисто розв'язував задачу з визначення кількості вживання води на день.

Звернули увагу на такий чинник, як позитивне сприйняття життя, що доволі актуально, враховуючи ситуацію з карантином.

І, звісно, порухались разом з Юрієм Ткачем, який став учасником Всеукраїнської онлайн школи.

44 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page