top of page

Зустріч класів FERREXPO з представниками ради директорів групи FERREXPO



30 вересня 2021 року в стінах спеціалізованої загальноосвітньої школи №5 ім.Л.І. Бугаєвської відбулася зустріч учнів профільних 10-А та 11-Б класів з

членами та членкинями ради директорів групи FERREXPO. Делегацію гостей представляли:

Фіона Маколей – незалежна директорка, членкиня ради директорів Феррекспо;

Енн-Крістін Андресен - незалежна директорка, членкиня ради директорів Феррекспо;

Грег Нортьє – керівник з управління персоналом групи Феррекспо;

Анна Адом – директорка з управління персоналом та побуту ПрАТ «Полтавський ГЗК»;

Ярославна Блонська – директорка Феррекспо сервіс (м. Київ)

Віталій Лісовенко – старший незалежний директор Феррекспо

Директорка школи Тузікова Алла Миколаївна виступила модератором цього зібрання, представивши гостей та запросивши до співбесіди. Під час теплої зустрічі представники Феррекспо дали поради старшокласникам, як же серед величезної кількості професій обрати саме свою, яка б приносила і матеріальне, і моральне задоволення. На власних прикладах з життя показали, щоб бути успішним, потрібно постійно навчатися і опановувати нове, збагачувати себе новими знаннями, бути на вістрі часу. Учні мали можливість поставити запитання, більшість яких звучало англійською мовою, що приємно вразило гостей. Учнів цікавили факти з біографії та секрети успіху поважних гостей. По закінченню зустрічі гості та учні обмінялися подарунками.

Після зустрічі гості у супроводі директорки школи Тузікової Алли Миколаївни оглянули школу, зокрема стем-лабораторію, кабінет робототехніки, кабінети аглійської мови та наук про землю. Приємні враження, віра у молоде покоління, його майбутнє, бажання досягти успіху надихнуло представників компанії і надалі продовжувати тісну і плідну співпрацю.

22 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page