top of page

Комплексна профорієнтаційна діагностика "ПРОФОРІЄНТАТОР-UA"



Адміністрація СЗОШ І-ІІІ ступенів №5 ім. Л.І. Бугаєвської, учні 9-х, 10-А, 11-А класів та їх батьки висловлюють щиру подяку компанії FERREXPO, нашому куратору Васильченко Олені Володимирівні, провідному фахівцю з розвитку персоналу ПрАТ «Полтавський ГЗК», та Дерій Олені Григорівні, головному спеціалісту відділу освіти Горішньоплавнівської міської ради, за можливість взяти участь у профорієнтаційному тестуванні.

Як відомо, успішний вибір професії в значній мірі визначає результати праці, рівень добробуту, сприяє реалізації особистісного потенціалу, а держава отримує максимальну віддачу. Якщо цей важливий крок у житті молодою людиною зроблено необґрунтовано, помилково, то це може вплинути на якість її навчання в училищі або виші, і в значній мірі знизити її конкурентоспроможність на ринку праці.

Тому ініціатива компанії FERREXPO провести комплексну профорієнтаційну діагностику для наших учнів була на часі. Висококваліфіковані спеціалісти проєкту "ПРОФОРІЄНТАТОР-UA" надали детальні консультації нашим випускникам, змусили їх замислитися над своїм майбутнім професійним вибором, а декого навіть змінити його. Дякуємо за організацію роботи, яка проводилась дистанційно, за те, що завжди знаходились на зв’язку і допомагали з якісним та оперативним вирішенням наших проблем. Сподіваємось, що цей проєкт буде мати своє продовження.

24 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page