top of page

Навчальний рік стартував!

Нарешті! Нарешті це сталося!

Наша школа дзвенить, гуде, сміється, танцює і співає, незважаючи ні на що!

Неординарним та надзвичайно цікавим стало цьогоріч свято Першого Дзвоника!


Розпочався ранок з посвяти найстарших учнів в 11-тикласники зі справжніми випробуваннями та врученням свідоцтв, що підтверджують це звання.

Перш ніж отримати право дати Перший дзвоник учням всієї школи – одинадцятикласники почули його мелодію особисто. Як ви гадаєте, хто сповістив для них про початок нового навчального року, останнього шкільного року?! Звісно, директор школи Алла Миколаївна Тузікова.

Лунали вітання від класних керівників, які підкріплювались пам’ятними значками «Одинадцятикласник»



О 8.00 настала черга приймати в свою родину наймолодших учнів і тут теж наші старшокласники стали на допомогу. Вони поринули у віртуальну подорож до острова Знань, щоб допомагати малечі впоратися із перепонами на шляху до нього!

Актова зала перетворилась на цей час на головну палубу корабля, а кабінети першокласників – на кают-компанії. Спілкувалися учні з помічником капітана за допомогою відеозв’язку.

Діти бували на острові Скарбів та особисто зустрілися з піратами. Вони віддали їм для наповнення сундука із скарбами найулюбленіші іграшки свого дитинства, адже у школі слід навчатися, а іграшки – залишаться на добру згадку про цей день на острові Скарбів.

Потрапила до рук дітей і загадкова пляшка з острова Мрій, яка виявилася за бортом кожної кают-компанії. А після клятви першокласника, ми сподіваємось мрії наших маленьких школярів обов’язково збудуться!

Не оминули у цій подорожі діти і острова Відпочинку, на якому їх зустріли звірі з острову Мадагаскар та запропонували разом із старшокласниками виконати танцювальну фізкультхвилинку. Розучуючи рухи діти уважно та старанно повторювали їх за майбутніми випускниками.

Школа – це гавань, від якої кораблі йдуть у море. І при штормі, о будь-якій порі капітаном на морі є вчитель. Саме вони гостинно зустріли свою малечу на острові Знань. Привітали своїх діточок, які стали рідними для них з першої хвилини і на все життя.

За традицією в День Знань одинадцятикласники дарують першокласникам подарунки і саме сбогодні вони подарували малечі на згадку про спільну подорож ігри, в які вони гратимуть на перервах, під час групи продовженого дня та згадуватимуть це свято і старшокласників.

І нарешті, пролунав той дзвіночок, який сповістив учням 1-х класів про початок не лише 2020-2021 навчального року, а й усього їх шкільного життя! Щасти вам першокласники на цьому довготривалому шляху!



Кожен першокласник отримав від компанії FERREXPO великий пакунок канцтоварів необхідних для навчання, а учні 11-го класу FERREXPO урочисто вручили їм ці подарунки.



В цей самий час в кабінетах відбувались цікаві, зовсім не схожі один на один уроки!

Одні говорили про наш український рід, другі садили дерево на честь появи нової класної спільноти, треті говорили про щастя, все не перелічиш...

Але у цей день всіх об’єднали мелодійний наспів шкільного дзвоника та флешмоб, який запустили наші найстарші учні. Незабаром з’явиться спільне його виконання, а поки що приймайте естафету від паралелі 11-х класів.





Усіх зі святом! Гарного нового навчального року!


482 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page