top of page

Олімпійський тиждень



Сьогодні в нашому навчальному закладі стартував Олімпійський тиждень. Розпочався він із Олімпійського уроку для учнів 5-х класів. Вчителі фізичної культури Альберт Шахман, Світлана Демянчук та Олександр Войцеховський організували для школярів екскурсії в спортивні заклади нашого міста. Учням 5-А класу пощастило відвідати відділеня боксу та дзюдо ДЮСШ #1, де їх зустріли тренери Федоренко Олександр Юрійович та Заслужений тренер України, старший тренер відділення з боксу ДЮСШ 1 Середницький Олександр Євгенович. (Читайте відгук про екскурсію в окремому пості)

Учні 5-Б та 5-В класів відвідали відділення кульової стрільби ДЮСШ#1, де зустрілися з майстром спорту міжнародного класу з кульової стрільби, тренером Григоренком Владиславом Ігоровичем.

Учні 5-Г класу відвідали ДЮСШ#3: відділення веслування на байдарках та каное. Екскурсію для них провів майстер спорту СРСР з веслування на байдарках та каное, Заслужений тренер України Ханчевський Юрій Михайлович.

Заряджені позитивними емоціями, неабиякими враженнями, а також успіхами вихованців спортивних шкіл, школярі вирішили долучитися до спортивних секцій нашого міста.

2 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page