top of page

Про охорону праці та інше



Ще у 2016 році у СЗОШ №5 ім.Л.І.Бугаєвської відкрито перший профільний клас FERREXPO. Саме так компанія FERREXPO піклується про забезпечення в майбутньому високопрофесійними кадрами. Тому постійно проводить профорієнтаційну роботу серед молоді. 22 жовтня до школи на зустріч із профільними класами (10 А та 11 Б) завітали фахівці Полтавського та Єристівського ГЗК. Розмова йшла про охорону праці на підприємствах та інноваційні технології.

Жовтяк Наталія Анатоліївна, начальник відділу аудиту методології та статистики охорони праці промислової безпеки ПрАТ «Полтавський ГЗК», розповіла про основні правила безпеки, яких дотримуються працівники Полтавського ГЗК, про безпечні умови праці, надійне обладнання та постійну модернізацію підприємства.

Холоша Світлана Василівна, начальник бюро аудиту методології та статистики служби охорони праці Єристівського ГЗК, продемонструвала нові передові технології, які впроваджуються на Єристівському ГЗК. Вражаючими були кадри фільму про автоматизовані системи буріння та управління транспортними засобами, це нагадувало кадри із фантастичного кіно.

Васильченко Олена Володимирівна, провідний фахівець з корпоративних програм департаменту оцінки і розвитку персоналу ПрАТ «Полтавський ГЗК», яка була ініціатором зустрічі, пообіцяла учням профільних класів FERREXPO організувати відвідування структурних підрозділів Полтавського та Єристівського ГЗК. Сподіваємося, що екскурсії відбудуться, нічого цьому не завадить, і учні ще ближче познайомляться з промисловим гігантом, відомим у світі.

35 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page