top of page

Разом вдома і в школі




Давно відома істина - вчительські діти отримують набагато менше уваги від власних батьків, ніж учні їх батьків. Начебто у школі і вдома - вони разом, але весь час ніколи, бо треба інструктаж з техніки безпеки провести, Свєточку з Анечкою помирити, Сергія з Андрієм розборонити, батькам зателефонувати, харчування контролювати і багато всього іншого. А ще ж і уроки прочитати! Коли ж до них готуватися як не вдома: конспект, презентація, підібрати відео, зошити перевірити, до виховної години підготуватися. Ось і виходить - що вистачає лише на “Привіт, сонечко. Як справи? Все норм? Ну і добре!”

Звісно, трішки перебільшено, але десь так воно і є.

В рамках хеппі челенджу ми вирішили виправити цю ситуацію і об’єднати батьків-вчителів та їх дітей спільною справою. Провівши благодійну акцію “Парад квітів біля школи”, сьогодні було закуплено зелених насаджень для відновлення наших габіонів і заміни хворих рослин.

Для висадження “Новеньких” ми запросили шкільні родини і не тільки батьків та дітей, а й дідусів та бабусь з онуками.

Тепер, проходячи повз ці куточки, діти пригадають час, проведений разом з рідними та спостерігатимуть, як разом з ними зростають наші зелені друзі.

СЗОШ І-ІІІ ступенів №5 ім.Л.І.Бугаєвської

14 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page