top of page

Рік математики стартував

Обновлено: 30 июн. 2020 г.




25 лютого на базі СЗОШ І-ІІІ ступенів №5 в рамках року математики пройшов Всеукраїнський семінар з питань упровадження STEM-освіти у шкільний освітній простір ініційований Асоціацією керівників шкіл України. Цього разу школа зустрічала гостей з Черкас та Львову – директорів шкіл та представників місцевої адміністрації.

Учасники виїзного семінару познайомилися з особливостями впровадження інноваційної STEM-технології у СЗОШ І-ІІІ ступенів №5 та шляхами підвищення ефективності інновацій, обмінялися досвідом із своїми колегами. У практичній частині семінару групи учасників мали можливість попрацювати у сучасній STEM-лабораторії нашого закладу. Учитель біології Калашник В.В. та учитель фізики Зельова А.І. продемонстрували гостям роботу із сучасною цифровою лабораторією, особливостями її застосування на уроках та в позаурочний час на гуртках природничо-математичного спрямування.

Під час проведення управлінського інтенсиву «Кроки впровадження STEM-освіти» учасники семінару в ході дискусії обговорили проблеми STEM-навчання та шляхи його подальшого впровадження в освітню діяльність шкіл в рамках реалізації державної політики з урахуванням нових вимог Закону України «Про освіту».

Ми дуже вдячні нашим гостям за позитивну та теплу атмосферу, яка панувала в ході всієї зустрічі, за теплі та щирі слова про наш заклад. Сподіваємося і надалі підтримувати тісну та дружню співпрацю у напрямку STEM-освіти та впровадження інших інноваційних форм і методів вдосконалення освітнього процесу.

45 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page