top of page

Свято родини FERREXPO



Суботній ранок 5 вересня багатьох жителів міста порадував свіжим дощиком після такої довготривалої спеки. А ось нас, учнів 11‑А та 10‑Б класів, дещо збентежив. Адже нас чекало родинне свято FERREXPO. Невже скасують? Але ні,… дощик почав затихати, а ми збираємося біля автобуса. Алла Миколаївна і Марина Володимирівна підбадьорюють притихлих і дещо розгублених дітей. Декілька хвилин поїздки, і ми на турбазі. Тут ще метушаться тільки господарі, готують усе до приїзду гостей. Приємно, що учнів 10‑Б класу, «наймолодших» у родині, не залишили без уваги. Свято – це завжди подарунки. І ми їх отримали: рюкзаки, футболки, бейсболки, значки, і все з логотипом компанії – сьогодні ми точно не загубимося.

Ось розпочалося свято. Лунає музика, танцюють дітки, гості сходяться до сцени. Дуже приємно, що свято розпочалося з представлення наших класів FERREXPO. Нас оплесками вітали гості. Алла Миколаївна подякувала компанії за потужну підтримку школи і цікаві спільні проєкти, до яких залучають учнів та вчителів. Це було неперевершено! Ми – частинка великої компанії такого масштабу! А потім нас чекали різноманітні цікаві, пізнавальні, веселі розваги і конкурси. Можна було поспівати, пограти в різноманітні ігри, взяти участь в майстер‑класах. Порадувало те, що біля наших учителів було найбільше бажаючих навіть у вихідний день вчитися. Портяний Богдан Васильович разом з глобусом, який розмовляє, перевіряли знання континентів, річок, країн не тільки дітей, а й дорослих, які раділи, отримуючи подарунки за правильні відповіді, не менше малечі. Калашник Валерій Вікторович разом зі своєю помічницею‑донькою перенесли частину STEM‑лабораторії аж на базу відпочинку. Експеримент з отримання кисню із пероксиду водню. До пероксиду водню додали шматочки сирої картоплі, в результаті чого він розкладався на воду та кисень. У колбі, де проводився експеримент, кількість кисню постійно змінювалася (збільшувалася). Показники реєстрували за допомогою газоаналізатора кисню та пристрою для збору інформації. Завдання учасників експерименту (лотереї) полягало у тому, щоб здогадатися, як зміниться відсоток кисню у колбі через 10 с. Автори найбільш точних (науково-обґрунтованих) відповідей отримували цінні подарунки.

Час пролетів дуже швидко. Уже чекає автобус. Втомлені, але щасливі діти повертаються додому. Діляться враженнями, обмінюються подарунками‑призами і уже планують, що будуть робити наступного року на святі. Нехай мрії дітей здійсняться, нехай ніщо не завадить ще раз зустрітися і весело провести час з друзями.

Усім, хто сьогодні подарував нам таке розкішне свято, опікувався нами на базі відпочинку, від дітей, батьків та класних керівників щира подяка.

Рашина О.В., класний керівник 10‑Б класу

285 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page