top of page

Серпневе засідання педагогічної ради

Обновлено: 30 авг. 2020 г.



28 серпня відбулось засідання педагогічної ради.

Зазвичай, засіданню передував звіт директора про діяльність освітнього закладу минулого навчального року, але цьогоріч, у зв'язку з карантинними заходами, традиційний звіт було переведено в онлайн-формат. Після знайомства із звітом на сторінках шкільного сайту представникам батьківської громади класних колективів, а також працівникам закладу було запропоновано онлайн-голосування щодо оцінки діяльності директора школи Тузікової Алли Миколаївни.

Дякуємо всім за активну участь в онлайн-голосуванні!


Ще однією традицією в цей день є вітання літніх ювілярів, а цьогоріч і тих, хто святкував свій ювілей під час дистанційного навчання, та прийняття нових колег в шкільну педагогічну родину.

Також цього дня було вручено грамоти, подяки та інші нагороди учителям, які надійшли на адресу закладу під час карантину та впродовж літніх канікул.

Після урочистостей розпочалось засідання педагогічної ради відповідно порядку денного.

Було розглянуто важливі питання: результати та якість знань за 2019-2020 н.р., про організацію навчання з дотриманням протиепідемічних заходів, про вектори виховної роботи та організацію безпечного освітнього середовища, затвердження річного плану роботи, роботи психологічної служби, положень тощо. Проведено інструктаж з охорони праці щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби.

Під час засідання педагоги провели перші "тренування" довготривалого перебування у захисних масках, а також активно порухались під час педагогічної фізкультхвилинки.





49 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page