top of page

Стоп секстинг!



Тебе просять надіслати інтимне відео?

Тебе шантажують надісланими раніше інтимними фото?

Твій відвертий контент став об’єктом розповсюдження?

Що робити в такому випадку?

Під час години спілкування з одинадцятикласниками шкільний психолог Стариніна Євгенія Олександрівна та соціальний педагог Дідик Тетяна Олегівна вчили учнів розпізнавати ці небезпеки. Адже секстинг ( інтимне листування й вимагання фото інтимного характеру) – це на сьогодні величезна проблема, яка майже щодня чатує на дітей. За статистичними даними, секстинг посідає друге місце після комп’ютерної залежності.

Особливо загострилася ця проблема під час дистанційного навчання, оскільки школярам не вистачає спілкування з однолітками, вони занадто багато часу проводять в Інтернеті, усе частіше спілкуються із незнайомими людьми, неконтрольовано дивляться сцени насильства, порнографію.

Спочатку учням було запропоновано переглянути відеоролик, як усе може розпочинатися і як убезпечити себе від такого потрапляння у халепу.

Потім Євгенія Олександрівна розповіла, як діяти, якщо відвертий контент став уже об’єктом розповсюдження.

Тетяна Олегівна наголосила на тому, що коли вже трапилася біда – не варто це замовчувати. Вона дала рекомендації, що робити і куди звертатися за допомогою.

Сподіваюся, що така година спілкування стане застереженням від потрапляння у небезпечну ситуацію та допоможе учням у разі виникнення подібної проблеми.

Дудчак Л.І., класний керівник 11-А класу.

97 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page