top of page

Сумний перший дзвоник



За 44 роки існування школи Перших дзвоників, які лунали для педагогічного та учнівського колективу, такого сумного ще не було.

Через унеможливлення гарантувати безпеку учасникам освітнього процесу, День знань для наших учнів відбувся в онлайн режимі. Втім, не зважаючи на такий формат, усі раді були зустрітися і "зібратися" разом, хоча й перед екранами моніторів.

Саме ж навчання ми змушені розпочинати в другу зміну в стінах іншої школи.Щиро дякуємо всьому педагогічному колективу ЗОШ N 6 на чолі з директором Лілією Федоренко. Їх прийом - неймовірно гостинний, теплий та щирий.

Радість нам у цей день дарували учні, які обіймалися не лише з однокласниками й друзями, а й з нами, вчителями, робили селфі, ставилися з розумінням до тих проблем, які виникали впродовж перебування в стінах нового для усіх нас навчального закладу.

Сьогодні утворилися нові родини 1-х, 5-х та 10-го класів, які стали дружними уже з перших хвилин зустрічі.

Найбільш пощастило учням 10 класу Ferrexpo, який продовжує втілювати проєкт "Крок у професійне майбутнє". Для них свято відбулося в стінах рідної школи з почесними гостями та подарунками!

Але попри всі негаразди, новий навчальний рік наповнився мелодією Першого дзвоника, який для всіх учасників освітнього процесу дала директор Алла Миколаївна Тузікова.

13 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page