top of page

Учні та педагогічний колектив навчаються дистанційно взаємодіяти

Обновлено: 30 июн. 2020 г.




Під час канікул педагогічні працівники активно долучались до пошуків онлайн інструментів для навчання за дистанційними технологіями. Було опробовано такі сервіси взаємодії як: Hangouts, Zoom, Flinga, SeeSaw, ClassTime, ClassMill, Classkick,Wooclap, MyStorybook,Quizizz,Whiteboard, CiscoWebex, Google ClassRoom, LearningApps, Мiй клас, різноманінтні конструктори тестів платформ "На урок" та "Всеосвіта" Педагоги нашої школи визнали програму Zoom беззаперечним лідером у простоті використання та фунціональністю, виявивши лише один недолік - обмежений час однієї трансляці до 40 хвилин. Також багато педагогів обрали помічником у роботі з учнями сервіс Google ClassRoom, який забезпечує зворотній зв'язок.

З початком останньої у цьому році навчальної чверті, педагоги нашої школи розпочали свої уроки у новому сучасному форматі.

Так для учнів початкової школи вже було проведено уроки: читання, математики, української мови, людина і світ. Учні старшої школи вивчали "Сенсорні системи", "Неоромантизм як основа естетичної позиції Лесі Українки, розв'язували задачі під час уроків математики (Вирази та їх спрощення), алгебри та геометрії, опановували англійську мову (Great Britain. London) та навіть відвідали класну годину.

232 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page