top of page

12 день марафону і дата 6 грудня - День Збройних Сил України


На ЗСУ, як відомо, покладаються оборона України, захист її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності. Саме вони нині чинять опір на сході України, а в стінах нашого закладу гартуються сила і дух майбутніх захисників та захисниць України.

Традиційне військово-патріотичне свято «Дух і завзяття-перемоги браття!» зібрало команди 10-11 класів і, хоча цьогоріч воно не було таким запальним через відсутність вболівальників та номерів художньої самодіяльності, які зазвичай готують команди, проте справжніх змагальних емоцій ніхто не відміняв.

Директор школи Алла Миколаївна Тузікова, яка очолила судівську колегію, звернулась із вітальним словом до учасників змагань, побажала всім мирного неба, міцного здоров'я і ... перемоги у сьогоднішніх змаганнях.

На свято також був запрошений представник Горішньоплавнівського віськового міського об'єднання комісаріату - майор Олександр Іванович Кожемяка. Він не тільки привітав усіх присутніх із святом, а й провів майстер-клас із збирання та розбирання автомату.

І навіть, коли учасники художньої самодіяльності хочуть, але, через карантин, не можуть, ніщо не завадить нам знайти місце приємним і позитивним моментам, тому музичним подарунком для всіх стала пісня "А ми бажам вам добра" у виконанні вчителя музики Марини Попович.

Протягом дня у класах відбувалися тематичні години спілкування у 5-11 класах: «Є така професія – Батьківщину захищати», а педагогічний колектив, не забуваючи часом неоціненну допомогу колег-чоловіків, привітав їх зі святом!

26 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page