top of page

3-Б святкує День Землі



22 квітня на планеті відзначається Міжнародний День Землі, покликаний об'єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища, нагадати про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі й захисті.

День нагадування про страшні екологічні катастрофи, день, коли кожна людина може задуматися над тим, що він може зробити у вирішенні екологічних проблем, поборовши в собі байдужість. Цей день покликаний об’єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища. У цей день кожен мешканець планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища: очистити від сміття прилягаючі території, висадити хоча б одне дерево

Отож, і учні 3 -Б класу взяли участь у святкуванні Міжнародного Дня Землі. Під час заходу учні створювали плакати, перевіряли свої знання про землю, давали відповіді на цікаві запитання та дізнавалися багато чого нового про планету на якій ми живимо. Покращили свої знання з екологічної свідомості, та дали обіцянку дбати про планету. Наприкінці заходу, учні подарували подарунок Землі кожен висаджуючи насіння квітів.

5 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page