top of page

Актуально про важливе



Попереджений - значить озброєний! Що робити у разі виявлення вибухонебезпечних предметів? Ці правила повинен знати кожен, тим більше в умовах війни.

Протягом тижня у нашому закладі проходили навчальні заняття з мінної безпеки. Для учнів 1-4 класів їх провела Світлана Коноваленко, старший бойовий медик роти охорони м. Горішні Плавні. Пані Світлана просила дітлахів запам'ятати, що робити, раптом вони побачать іграшку на вулиці або сумку, яка стоїть без господаря. Принесені муляжі вибухових пристроїв викликали у дітей неабиякі емоції.

Навіть повітряні тривоги не завадили проводити навчання. 22 вересня у сховищі учням 1-11 класів було проведено головним інспектором ВЗНС Кременчуцького РУ ГУ ДСНС України у Полтавській області Андрєєвим Євгеном Валерійовичем Єдиний урок з безпеки.

А начальник відділення зав’язків із громадськістю батальйону патрульної поліції в м. Кременчук управління патрульної поліції в Полтавській області департаменту патрульної поліції Кривошапко Євгенія Анатоліївна розповіла учням, як уберегти себе від кримінальних небезпек.

2 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page