top of page

Вибори голови учнівської ради - 2020



Сьогодні важливий день для учнівської спільноти нашої школи - вибори голови учнівської ради. Довірені особи наших кандидатів та самі кандидати дали старт виборчому процесу з 8.00. Голосування, враховуючи протиепідемічні заходи, відбувалося онлайн. Ті учні, які не мали можливість проголосувати онлайн - отримували паперовий бюлетень і голосували у традиційний спосіб. Представники кандидатів, фіксуючи кількість, спостерігали за ходом голосування, але бачити проміжні результами не мали можливості.


Участь у голосуванні узяли учні 8-11 класів і, завдяки електронній обробці голосів та невеликій кількості паперових бюлетенів, вже сьогодні ми можемо оголосити переможця виборчих перегонів. Нею стала учениця 10-Б класу Анна Бордюг.



Вітаємо Аню з такою важливою перемогою, сподіваємось що вона продовжить кращі традиції своїх попередників та згуртує навколо себе міцну команду лідерів! Бажаємо успішної роботи і креативних ідей!


Також, вітаємо кандидатів на посаду Марію та Богдана, яким трішки не вистачило голосів з різних причин. Вони гідно попрацювали над програмами, представили їх, знайшли своїх прихильників та, голове, вони набули досвіду публічних виступів, комунікації як із старшокласниками, так і учнями меншими за себе.

161 просмотр0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page