top of page

Всеукраїнська акція "Смілива гривня"



Учнівське самоврядування СЗОШ І-ІІІ ступенів №5 ім.Л.І.Бугаєвської пропонує долучитися до Всеукраїнської акції #Смілива_гривня, яка триває до 31 жовтня. Акція #Смілива_гривня – це благодійна ініціатива, мета якої об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги українській армії. З 24 лютого 2022 року українські бійці мужньо захищають наші землі від військової агресії рф. Завдання кожного із нас – продовжувати працювати, боротися на своїх фронтах та підсилювати нашу армію. Кожен може відправити свою гривню на фронт. Кожна монетка – це твій внесок в перемогу! У межах акції "Смілива гривня" можна здавати банкноти та монети, які перебувають в обігу 10 коп, 50 коп, 1 грн, 2 грн, 5 грн, 10 грн.

Також можна приносити монети, які перестали бути засобом платежу (монети номіналом 1, 2, 5, 25 копійок)

Як учням нашої школи долучитися до акції?

Із понеділка представники учнівського самоврядування заходитимуть в кожен клас із скринькою для збору монет. Протягом навчального дня з 13.00 до 17.00 скринька знаходитиметься в учительській школи №6.

Учні, які здобувають освіту за дистанційною формою навчання і бажають долучитися до акції - збирають зазначені монетки вдома, а потім у вихідний день, починаючи з наступної суботи, можуть принести їх до рідної школи.

У разі питань – звертайтесь до класного керівника!

Об’єднаємо наші зусилля заради майбутнього нашої країни!

1 просмотр0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page