top of page

Декада вчителів початкових класів

Із 21 січня по 2 лютого 2024 року в СЗОШ І-ІІІ ступенів №5 ім.Л.І.Бугаєвської тривала декада початкових класів. Творчий підхід, ентузіазм та креативність педагогів зробили ці дні справжнім святом і для дітей, і для дорослих. Проведені заходи та уроки охоплювали різні сфери діяльності учнів, сприяли інтелектуальному та всебічному розвитку школярів.

Декаду розпочали годинами спілкування, присвяченими Дню Соборності України, під час яких маленькі україночки й українці поглибили знання з історичного минулого нашої держави.

Першокласники 1-Б класу на уроці української мови (учителі Юхименко І.В., Вороніна Ю.А.) продемонстрували свої вміння читати різними способами склади та слова, відтворювати прочитаний та прослуханий текст за складеною малюнковою схемою. На уроці математики досліджували місткість ємності склянками, творчо працювали над задачами.

Учні 2-В класу (учитель Паламарчук С.Ю.) на уроці «Я досліджую світ» вивчали етапи утворення сніжинки, складали асоціативний кущ, дискутували щодо озвучених наукових фактів про сніг та снігопад.

Під час відкритого уроку «Я пізнаю світ» діти 3-А класу (учитель Сбоєва М.Б.) заочно подорожували туристичними маршрутами Чорноморського біосферного заповідника Херсонської області. У групах школярі опрацьовували матеріал про рідкісних ссавців та птахів заповідника, розв’язували цікаві задачі про дельфінів. Українці та україночки 3-Б класу провели урок української мови в уявному кафе «ПТАХ», у якому під час пізнавальної гри разом з Мудрою Совою вивчали правила написання префіксів. Учні 4-А класу (учитель Краснова Н.В.) на уроці «Я пізнаю світ» ознайомилися з географічним положенням та рельєфом, флорою та фауною Полтавщини, працювали з картами рідного краю, розв’язували ребуси та кросворди. Декада завершилася, але продовжуватиметься праця педагогів, які пробуджують творчість і пізнання в дітях, підтримують зацікавлення та бажання вчитися. Учителі початкових класів укотре довели, що вони справжні фахівці своєї справи, а їхні учні розумні й талановиті.

8 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page