top of page

День працівників освіти



2 жовтня учні 11-х класів запросили педагогів на святковий концерт з нагоди свята Дня працівників освіти.

Свій захід вони назвали "Сльози крізь сміх" і присвятили його найоригінальнішій, наймасштабнішій події минулого навчального року – запровадженню дистанційного навчання. Під час заходу вони спробували проаналізувати хто ж такий учитель під час дистанційного навчання, а також відкрили другу, таємну сторону учнів під час навчання. Жартома розповіли про життя під прицілом веб-камер з одного боку та контролем батьків з іншого боку, продемонстрували одяг учня під час дистанційного навчання і, зрештою, подякували колективу за те

"що не залишили нас на самоті на карантині, що не дозволили нам з’їхати з глузду від одноманітності.
Змушували нас виконувати не лише домашні завдання, а й писати класні роботи та пильно слідкували за нами на контрольних роботах, і, завдяки цьому в наших головах щось і залишилось.
Дякуємо вам за те, що наша школа і тут була найкращою, найпершою, а ви, хоч і сердились на нас, сварили МОН та все одно залишились такими же вимогливими і водночас щирими, на вигляд строгими, але в посмішкою у душі, іноді занадто докучливі, але з турботою про наше майбутнє."

Свято закінчилося піснею "Все повториться", бо всі дійшли до висновку, що час від часу це дійсно варто робити, щоб не забувати про справжні цінності.




Але не тільки учні 11-х класів вітали колектив зі святом. Із самого ранку свої маленькі теплі вітання надсилали представники учнівської ради разом із психологом Євгенією Стариніною.

69 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page