top of page

Дружні перегони "Долаймо бар'єри"



В рамках проєкту Healthy schools, девіз якого "Заради здорових та радісних школярів", вже 4й тиждень у нашій школі триває хепі челендж. Його мета привернути увагу кожного на необхідність збереження психічного здоров'я. Кожен тиждень тематичний і, останній тиждень присвячено згуртуванню родин учнів, та доланню бар'єрів всередині шкільної родини. Тому ми сьогодні провели Дружні перегони "Долаймо бар'єри", де представники учнівської ради та молодшої ради школярів об'єдналися у команди з учителями і разом пройшли всі етапи веселих змагань.

На учасників перегонів чекало 5 конкурсів: веселі вареники, склади слово, міні естафета, хто я? та караоке. Завершенням стало спільне чаювання.

На жаль, зібратися усією шкільною родиною наразі не є можливим з усім відомих причин, і саме тому ми запросили на цей захід представників шкільного самоврядування, які побачили вчителів з іншого боку і тепер розповідатимуть у своїх класних родинах про них. Педагогічний колектив був представлений учителями, вільними від 7-го уроку.

Партнерами у проведенні заходу стали наші друзі "Центр дитячої та юнацької творчості", які з радістю відгукнулись на нашу пропозицію і стали співорганізаторами перегонів. Щиро дякуємо директору центру Ларисі Володимирівні Теслі та методисту центру Ользі Анатоліївні Скороходовій за отримані хвилини щастя.



СЗОШ І-ІІІ ступенів №5 ім.Л.І.Бугаєвської

15 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page