top of page

Екскурсія до музею війни, яка триває сьогодні




27 березня учні 6-Г класу відвідали музей російсько-української війни. Це була надзвичайно емоційна та дуже важлива екскурсія, яка назавжди залишиться в нашій пам'яті.

Музей розташований у центрі міста. Його експозиції присвячені здобуттю незалежності України у 1991 році, Помаранчевій революції, Революції Гідності (Євромайдану), АТО і безпосередньо повномасштабному вторгненню росії в Україну.

Серед експонатів ми побачили фотографії, документи, особисті речі учасників революцій, різноманітні трофеї, одяг військових, зброю, дрони, уламки снарядів, карта України з помітками щодо ворожих обстрілів, панорама-паралель мирного життя та того, що принесла ця жахлива війна, виставка дитячих малюнків, оберегів тощо. Особливо вразила стіна пам'яті та інтерактивна панель з іменами загиблих, де можна було дізнатися про кожного героя.

Важливо зазначити, що експозиції музею постійно оновлюються. З'являються нові експонати, які розповідають про трагічні події війни.

Під час екскурсії ми дізналися багато нового про цю жахливу війну, про героїзм українських воїнів, про біль та втрати українського народу. Нас переповнювала гордість за рідну країну та захисників.

Після екскурсії ми ще довго ділилися своїми враженнями, адже зрозуміли, що війна - це не просто події, які відбуваються десь далеко. Це трагедія, яка торкнулася кожної української сім'ї.

Відвідування музею стало для нас уроком мужності та патріотизму. Ми ніколи не забудемо тих, хто ціною власного життя захищає нашу свободу.

Рекомендуємо всім відвідати цей музей, адже варто пам'ятати про війну, яка триває, щоб вона ніколи не повторилася в майбутньому.

15 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page