top of page

З ювілеєм, ПГЗК!

Обновлено: 30 июн. 2020 г.





У СЗОШ І-ІІІ ступенів №5 ім. Л.І. Бугаєвської триває декада, присвячена 50-річниці з дня отримання першого концентрату – Дня народження ПГЗК. Розпочалась вона святковим концертом «Пам'ятаємо, шануємо, пишаємося!», на який були запрошені ветерани праці комбінату, чиї діти та онуки навчаються у школі. Щирі слова, яскраві номери, дзвінкі дитячі голоси зробили свято справді незабутнім!

20 лютого учні 11-А класу взяли участь в он-лайн марафоні «Майбутня професія та підприємства групи FERREXPO», а вже 21 лютого учасники оперативної наради ПрАТ «Полтавський ГЗК» приймали вітання від святкового десанту 10-А класу.

Впродовж декади класними керівниками проводились години спілкування для учнів «Мої батьки – працівники ПГЗК».

З 24 лютого розпочались профорієнтаційні зустрічі учнів 7-9-х класів із провідними фахівцями ПрАТ «Полтавський ГЗК» під гаслом «Запитай у PROFI». Учні 8-х класів поспілкувалися із головним гірником підприємства – Вінівітіним Дмитром Вікторовичем, який детально познайомив їх з особливостями виробничого процесу комбінату та перспективами працевлаштування на ньому. Учні 7-х класів зустрілися із фахівцем з комунікацій ПрАТ «Полтавський ГЗК» Клименком Русланом Івановичем. Семикласників цікавили, на які навчальні предмети їм потрібно більше звернути увагу в школі, щоб займати керівні посади на комбінаті. Питання були цікаві та оригінальні, а учень 7-А класу Паламарчук Іван отримав від гостя спеціальний подарунок за найоригінальніше запитання.

Декада триває. І попереду ще багато цікавих та пам’ятних заходів.

39 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page