top of page

Зустріч у школі лідерів учнівського самоврядування

Полтавська обласна школа лідерів учнівського самоврядування (ПОШЛУС). Це унікальний освітній проект для небайдужої та активної молоді. За час його реалізації більше 700 школярів отримали можливість розвитку лідерського потенціалу в інноваційному, прогресивному та дружньому освітньому середовищі.

На початку року ми могли офлайн разом попрацювати, познайомитися один з одним, почути наживо Світлану Нестулю, директорку Навчально-наукового інституту лідерства, докторку педагогічних наук.

Звісно брати участь у заходах завжди цікавіше офлайн, але ПОШЛУС і онлайн дуже вправно зацікавлює молодь.

14 квітня відбулась онлайн зустріч на тему «Критичне мислення» на платформі Jitsi Meet. До речі, зручно.

«Критичне мислення» - навичка вкрай необхідна у нашому багатогранному, динамічному, інформаційному світі. Тому принаймні хоч знати що це таке – необхідно. А чому важливо вміти критично мислити нам розказали на цьому вебінарі.

Зі слів С. Нестулі: «Мотивувати слухачів на активну пізнавальну діяльність на конструктивну роботу, я це люблю, а тому із натхненням завжди очікую зустрічі з кожною групою ПОШЛУС»

Тренінг проводить науковий співробітник навчально-наукового інституту лідерства ПУЕТ, кандидат філософських наук Ксенія Пивоварська, колишня випускниця міської Програми «Лідер майбутнього».

Цікаво, конструктивно, драйвово, захопливо. Ну як може пройти тренінг, якщо всі слухачі, координатори, організатори – справжні лідери? Змістовно! Класно!

На вебінарі деякі учні навіть хотіли вступити у дискусію, якось взяти участь, висловити свою точку зору, бо дійсно чіпляє кожне слово, і хочеться говорити ще й ще. У всіх була можливість сказати декілька слів на Джеамбордах, які нам пропонували на деяких слайдах задля знайомства.



Насправді спочатку я думала, що я все знаю про критичне мислення, і в цьому плані мене навряд хтось здивує. Але на цьому вебінарі ПОШЛУС це вдалося. Наводили багато прикладів із життя, де потрібне таке мислення, а деякі навіть і подумати не могли про важливість і потрібність критичного сприйняття світу. Навчили нас, як розвивати його у собі, пояснили як краще.

Дякуємо наставникам школи!


Учениця 11 класу, Анастасія К.

9 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page