top of page

Перший крок до олімпу

Обновлено: 7 июл. 2020 г.



21 листопада 2019 року, в актовій залі нашої школи, відбулося урочисте нагородження переможців та призерів міського спортивно-масового заходу «Перший крок до Олімпу». Ці змагання проводяться з ініціативи відділення Національного Олімпійського комітету України в місті Горішні Плавні.

Більше 300 учнів 1- 4 класів протягом тижня змагалися у спритності та швидкості з двох видів: стрибках у довжину з місця та бігу на коротку дистанцію . За підсумками змагань виявлено по 6 учнів, 3 хлопця та 3 дівчини, від кожного класу, які показали найкращі результати за сумою двох видів.

На урочисте нагородження юних спортсменів були запрошені гості: виконавчий директор відділення Національного Олімпійського комітету у місті Горішні Плавні, майстер спорту СРСР з веслування на байдарках та каное – Шишліков Микола Вікторович, ведучий спортсмен міста – Городинець Максим, МСМК, багаторазовий чемпіон та призер молодіжних чемпіонатів Європи та світу з кульової стрільби.

Переможці та призери спортивно-масового заходу були нагороджені грамотами та атрибутикою Національного Олімпійського Комітету України.

37 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page