top of page

Поговорили про толерантність



Чи замислювалися ви коли-небудь над питаннями толерантності? Сьогодні варто замислитися і зробити себе і світ хоч на краплину добріше та толерантніше.

Толерантність ‒ це готовність постійно і з гідністю сприймати будь-яку особистість або подію.

Толерантність – це повага до свободи іншої людини, її поглядів, думок, поведінки, прийняття і правильне розуміння різноманіття культур нашого світу, форм самовираження людини і способів вияву людської індивідуальності.

Толерантність ‒ це готовність прийняти інших такими, якими вони є, і взаємодіяти з ними на засадах згоди й порозуміння.

Толерантність ‒ це милостивість, делікатність, прихильність до іншого.

Поняття толерантності вбирає в себе багато позитивних людських якостей та проявів особистості, головними серед них є щирість, мудрість, людяність.

16 листопада весь світ відзначає День толерантності. Наш заклад освіти не був осторонь цієї події.

Представники молодшої шкільної ради Карина Жмур та Віка Домась провели для учнів 5-х класів акцію «Візьми серце-зроби світ добрішим».

Для учнів 1-4 класів було проведено «Урок толерантності або вчимося співчувати». Бесіда «Що таке толерантність?» та вправи на розвиток толерантності допомогли дітям скласти пам'ятку «Мої найкращі риси».

Під час ігрової інформхвилинки «Толерантність врятує світ!» учні 9-х класів, під керівництвом соціального педагога Тетяни Олегівни Дідик, спрямували свою роботу на розуміння необхідності реалізації принципів толерантності в суспільстві, потреби злагоди, поваги до інших людей, їхніх думок, дотримання своїх переконань і визнання такого ж права за іншими.

Класний керівник Олена Володимирівна Рашина організувала учням 10-Б класу перегляд короткометражного фільму "Толерантність починається з мене". Після перегляду обговорили загальнолюдські моральні цінності.

В школі протягом дня працювала фотозона «Толерантність починається з мене!»

91 просмотр0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page