top of page

Підготовка до акції «16 днів проти насильства»


До участі у Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства» готові!

Як це було? Робота розпочалась із створення координаційного центру: заступник директора з виховної роботи, педагог-організатор, практичний психолог, соціальний педагог, голови молодшої та старшої учнівських рад, представники учнівського самоврядування, керівники м/о класних керівників.

Цілий тиждень кипіла робота: обговорювали, штурмували, планували, вирізали, моделювали, клеїли, малювали… Чи легко було? Важко, бо представники учнівського самоврядування на дистанційці, вчителі морально виснажені від онлайн-уроків. Чи є результат? Є, ми справились і готові розпочати 16-денний марафон!

Також відбулась інструктивно-методична нарада для педагогічного колективу нашого закладу. Присутніх було ознайомлено із планом заходів Всеукраїнської акції "16 днів проти насилля".

Також були розглянуті та обговорені "Рекомендації уповноваженого Верховної ради України з прав людини щодо захисту персональних даних під час дистанційного надання освітніх послуг".

Заступник директора Ілона Манько нагадала про необхідність проведення профілактичної роботи щодо попередження випадків булінгу та проявів насильства серед учасників освітнього процесу, нагадала порядок реагування на випадки булінгу.


7 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page