top of page

Підтримуємо наших захисників


Мабуть, кожен відчуває зараз гостру потребу бути корисним для фронту. Наша ініціативна група на чолі із молодшою та старшою Учнівськими Радами (голови Бордюг Анна та Забродна Анастасія) діляться із небайдужими ідеєю нашої шкільної благодійної акції «Присмак дитинства». Протягом двох тижнів ми виготовляли домашні льодяники для відправки на передову. Передавали через волонтерів нашого міста та м.Полтави.


Чому льодяники? Бо вони можуть стати в нагоді для наших захисників у найнесподіваніших ситуаціях: • під час гострого відчуття голоду насичують організм вуглеводами, коли нІде і нІколи перекусити; • льодяникам не страшні перепади температури; • це чудовий засіб, який сприяє відділенню мокротиння при сухому кашлі, обволікає і заспокоює запалене горло, усуває роздратування, прискорює процес одужання; • льодяники з дитинства піднімають настрій та зможуть підняти бойовий дух наших захисників; • льодяники ще й допомагають солдатам вгамувати потяг до паління, коли немає сигарет (зі слів захисників).


Так, можна зібрати кошти і закупити цукерки, але виготовлені власноруч, заряджені на перемогу і з частинкою душі – вони значно смачніші за куплені. Розміщуємо нижче наш майстер-клас! Льодяники дуже прості у виготовленні! Сподіваємось, наша ідея когось зацікавить. Долучаймося! КРОКУЄМО ДО ПЕРЕМОГИ РАЗОМ! НАША СИЛА В ЄДНОСТІ!



P.S. Льодяники можна виготовляти також за допомогою сіліконових формочок (невеличких за розміром фігурок). Пластикові - не підходять. Після того, як льодяники вихолонуть перемішати їх у цукровій пудрі, за допомогою друшляка видалити залишки пудри та розфасувати у маленькі пакетики чи одноразові стаканчики.




11 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page