top of page

Разом до здоров'я



Напередодні Дня здорового харчування та у рамках проєкту "Разом до здоров'я" учні початкової школи влаштували справжній марафон здорового харчування.

Так, учні 4-В класу стали учасниками квесту "Ми - за здорове харчування!".

Заповнили тарілку здорового харчування, склали свої правила здорового харчування. А на вихідних разом з батьками з овочів та фруктів виготовили кумедних тваринок.


Учні 1- Б класу здійснили незвичайну подорож до країни Здоровляндіі. Діти гуляли казковим містечком Нехворійськом, де познайомилися із його мешканцями, які розкрили маленькі таємниці здорового харчування.


У 3-В класі було проведено тренінг на тему: Здорове харчування. Для учнів 4-Г пройшов урок на тему зорового харчування, під час якого діти дізнались багато цікавого про корисні продукти. Наприкінці уроку всі отримали заряд вітамінів.


Учні 4-Б класу із класним керівником Євгенією Балалою приєдналися до Марафону здорового харчування й ознайомились з принципами здорового харчування, склали меню правильного харчування на тиждень. А також, приготувавши Грецький салат, впевнилися в тому , що правильне харчування це не тільки корисно, а й дуже смачно!


2-В клас поринув в світ здорового харчування, де діти проаналізували те, що від того як ми харчуємося залежить наше здоров’я.


У веселих та цікавих завданнях учні 2-Г класу намагалися більше дізнатися про здорове харчування, як урізноманітнити власне меню, скільки слід з'їдати фруктів та овочів на день тощо. Також відвідали "смачну" крамничку.

14 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page