top of page

Табір "Дзвіночок" - 2021




Після вимушеної через КОВІД-19 перерви відновив свою роботу пришкільний табір «Дзвіночок» СЗОШ І-ІІІ ступенів №5 ім.Л.І.Бугаєвської.

Незважаючи на цю тривалу відпустку, непрості 2019-2020 та 2020-2021 навчальні роки, творчий запал педагогічні працівники табору не втратили. Адже пришкільний табір - це можливість самим повернутися у дитинство: повеселитися, пограти, потанцювати, поспівати.


У цьому році виявили бажання відпочити у пришкільному таборі 118 учнів нашої школи, 11 з яких належать до пільгових категорій. Діти перебували у таборі з 8.00 до 14.00. Педагогічних колектив ознайомлений з постановою головного санітарного лікаря України №5 від08.06.2021р. і і дотримувався всіх протиепідомологічних вимог у роботі з вихованцями. Тому щоденно відбувався 3-разовий температурний скринінг дітей, педагогів перед початком робочого дня, результати яких занесені до окремо оформленого журналу. Харчування відбувалося за складеним графіком у дві зміни. Графік роботи табірних гуртків та щоденні маршрутні листи були побудовані таким чином, щоб вихованці мінімально уникали скупчення і загони майже не пересікалися. А якщо і відбувалися такі заходи, що розраховані не на один загін, то робота організовувалася так, щоб діти знаходилися на безпечній відстані один від одного.



Кожен проведений у таборі день мав тематичний напрямок: день винахідника, творчості, олімпійський, здоровʹя, друзів, професій та багато інших. Також щодня вихованці відтворювали вже відомі та розучували нові танцювальні анімаційні руханки. Протягом зміни діти відвідали «Школу безпеки», познайомилися з представниками різних професій, обговорювали проблеми довкілля, відзначили День патріота у рамках підготовки до 30-ї річниці незалежності України, відчули себе у ролі винахідників, дізналися чи модно бути розумними, стали учасниками Малих Олімпійських ігор.



За час перебування у таборі діти відвідали гуртки різних напрямів: мистецькі «Веселі нотки», «Танцюємо разом» та «Світ театру», іноземної мови «Говоримо англійською», рукоділля «Тетянина майстерня», малювання й орігамі «Чарівна скриня», спортивний «Спортивні, завзяті», з ліплення «Дивопластика», робототехніки «Леголенд».




16 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page