top of page

Тиждень правового виховання



10 грудня весь світ відзначає Всесвітній день прав людини та Міжнародний день тварин. Цей день у нашій школі був насичений різноманітними заходами, участь в яких взяли всі учасники освітнього процесу. Як завжди, зранку пролунав черговий випуск радіогазети, а о 8.00 класні керівники провели Єдиний урок «Права людини», використавши різні форми: інформдайджести, ігри, вікторини, відео-уроки, живу газету, фут квести, просвітницькі тренінги, турніри, правознавчі дуелі тощо.

Учні 1-4 класів долучилися до конкурсу малюнків «Мої права та обов’язки». Діти зображували свої уявлення про права дітей, своє бачення та тлумачення. Визначити переможців було важко, тому всі учасники отримали символічні призи, які надав Полтавський обласний фонд «Громадське здоров’я».

Цього ж дня Пивоар В.І., учитель математики та класний керівник 9-Б класу, провела урок громадянськості «Початкові відомості про статистику. Права і закони». Учні, розв’язуючи математичні задачі, ознайомились із номерами телефонів гарячої лінії; проаналізували, в який період на гарячу лінію було здійснено дзвінків більше у 2020 році, скільки звернулось за допомогою представників чоловічої статі, скільки жіночої; розглянули поняття петиції.

Інформаційно-правовий урок «Стоп корупція» провів Портяний Б.В., учитель географії та правознавства. З учнями 11-Б класу він проаналізував рівень корупції серед держав світу, ознайомив із Законом України «Про запобігання корупції», навчав бачити відмінність корупції від хабаря.

Наймасовішим заходом цього дня був правовий радіоквест, який підготувала та провела для учнів 7-А, 7-В та 6-В класів Руденко Н.М., педагог-організатор. Такий захід у закладі проводився вперше, а тому викликав багато позитивних емоцій та вражень у дітей. Квест проходив із дотриманням усіх карантинних заходів через веб-сервіс Google Клас.

До Міжнародного дня тварин відбулося нагородження переможців екологічної акції «Вуха, лапи та хвости нас навчають доброти». Переможцями стали:

У номінації "Чорно-білий кадр":

Востриков Олександр, учень 5-В класу;

Коробова Олександра, учениця 4-Б класу;

Іванченко Римма, учениця 8-В класу.

У номінації «Мій чотирилапий друг»:

Крашанова Валерія, учениця 7-А класу;

Акопян Аміна, учениця 5-Г класу;

Свиридова Дар’я, учениця 10-А класу.

У номінації «Лапи, вуха та хвости нас навчають доброти»

Бажан Михайло, учень 6-А класу;

Рибник Марк, учень 1-В класу;

Скрипниченко Віталій, учень 2-А класу.

Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів у різноманітних конкурсах!

І.Манько, заступник директора з виховної роботи.

44 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page