top of page

Увага! Діти на дорозі!



Із 19 по 23 вересня в СЗОШ №5 ім.Л.І.Бугаєвської пройшов тиждень «Увага! Діти на дорозі!», який був насичений різними заходами, спрямованими на попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму та формування в учнів здоров'язберігаючих компетенцій в умовах воєнного стану. До організації та проведення заходів були залучені усі учасники освітнього процесу. Для учнів було проведено гру-вікторину з Правил дорожнього руху «Усім треба пам’ятати, що на дорозі не варто жартувати» (4-Б, Юхименко І.В.), годину спілкування «Дорожня грамота» (5-А, Рашина О.В.), бесіду «Дорожня грамота» (3-ті класи, Кобеляцька О.А., Краснова Н.В.). Також класні керівники провели заняття з учнями 1-11 класів про дії під час сигналу «Повітряна тривога» під час вимушеної зупинки транспорту, тренаж-нагадування щодо дотримання правил безпечної поведінки на дорозі "Хвилинка" та багато іншого.

Заключним етапом профілактичної роботи стало створення онлайн-галереї малюнків «Правила дорожнього руху - твоя безпека!», до якої долучилися учні 1-4 класів.

Тож будьте уважними та дотримуйтесь правил дорожнього руху, якщо не байдужі до свого здоров’я й життя та людей, які знаходяться поруч!

7 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page