top of page

Чорнобиль ... Ми пам'ятаємо


26 квітня... В ніч із забуття Йде страшне створіння - Атомне дитя. Суть його безкровна і зіниць нема, І уста безмовні, і душа німа.

36 років минуло з того трагічного для України дня, коли з на 4-му енергоблоці Чорнобильскої АЕС сталася найбільша в історії людства техногенна катастрофа. Цей день є днем пам’яті та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Цьогоріч ми знову відчули небезпеку ядерних загроз через широкомасштабне вторгнення росії на нашу землю. "Рудий ліс", в якому окопалися окупанти, нагадав всім, що недостатньо пам'ятати лише дати, треба знати і вивчати історію та хроніку подій, щоб уникати помилок та подібних трагедій у майбутньому.

Низько вклоняємося за подвиг, і вічна пам`ять героям, що віддали своє життя у боротьбі з цією техногенною катастрофою! Вклоняємось і дякуємо тим, хто не залишив свій пост і сьогодні, під дулами ворожої зброї і робив усе можливе, щоб трагедія відступила. Пам`ятаймо! Людське життя – безцінне, і будь-які експерименти та наукові впровадження перш за все мають бути безпечними для людства, для нашого майбутнього, для життя на планеті Земля.

6 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page