top of page

Інтерактивне заняття "Ми проти булінгу"



У 8-В класі було проведено інтерактивне заняття, спрямоване на покращення знань з питань булінгу та налагодження взаємовідносин у класі, а також на вміння регулювати свій емоційний стан.

Вправа «Лють та любов» – допомогла дітям зрозуміти, що не варто ігнорувати образу, і коли вміти про неї говорити, то гнів проходить набагато швидше, аніж про це мовчати.

Сподобалася учням вправа «Король та прислуга». Діти відчули різні емоції, виконуючи роль Короля та роль Прислуги. Виявляється, й Королі бувають різні: добрі та злі, тому діти дійшли до висновку, що варто узгоджувати свої побажання з внутрішніми можливостями інших, щоб увійти в «історію» добрим королем.

Родзинкою стала вправа «Тунель». Це авторська вправа педагога-організатора, класного керівника 8-В класу, яка була розроблена спеціально для цього заняття. Вона допомогла дітям зрозуміти, наскільки важливо вміти просити пробачення, коли ти не правий.

Діти отримали завдання – розробити на уроці цифрової грамотності буклет для учнів на тему "Булінг в освітньому середовищі".

39 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page